Königlicher Majestät zu Schweden c. von Gott zugeordnete Englische Wagenburg (s.n., 1894)
Beskrivning i Snoilskys Historiska planscher: "Himlen beskyddar Gustaf II Adolf under fortsatt segertåg." "Gustaf Adolf ligger på knä med sammanknäppta händer. Keruber, som hålla vagnshjul i händerna, sluta en krets omkring honom och hindra fienderna att nalkas." ovanför och under kopparsticket finns 3 spalter med bibelcitat. Under kopparsticket även 4 spalter verser som börjar: Wer willig gern Rufft an den Herrn ..